Intrebari frecvente

Clasificarea gradelor de protectie IP

La alegerea si achizitionarea unui aparat electric sau electronic, este recomandat sa dam importanta si gradului de protectie al aparatului. Fabricantul specifica acest lucru prin gradul de protectie IP al aparatului. Trebuie sa cunoastem semnificatia celor 2 cifre din care se compune acest numar.

Modul de reglare al nivelei optice

In activitatea practica, periodic, este necesara reglarea si verificarea nivelei optice, pentru pastrarea acuratetei masuratorilor. Reglajele uzuale se fac in 3 situatii diferite: -la fiecare masuratoare noua -la schimbarea operatorului care face masuratorile -atunci cand se banuieste o dezorizontalizare a axei optice

Cateva solutii pentru verificarea alinierii conductelor

In activitatea practica este necesara alinierea conductelor sau tevilor de canalizare si de multe ori timpul este foarte scurt. Pentru rezolvarea acestor probleme se pot folosi solutii profesionale: laserii pentru canalizatii, se pot folosi nivelele optice de santier sau gonioclinometrele,..

Care sunt tipurile de laseri ?

Pentru protectia muncii, cei care folosesc laseri trebuie să stie intotdeauna cu ce tip de laser au de a face. Din punctul de vedere al pericolului pe care il reprezintă fasciculul laser asupra omului (in principal retina si pielea), laserii sunt clasificati in patru clase. In prezent clasificarea laserilor nu se face la fel in toate tările, dar se fac pregătiri pentru ca aceste clase să fie definite la fel la nivel international.

Care este diferenta intre grade si gon-i ?

Nivele optice automate si teodolitii sunt gradati intr-unul dintre aceste sisteme de masura. Nivele digitale (electronice) sau teodolitii electronici au posibilitatea de a exprima coordonatele in oricare dintre aceste sisteme de masura

Vizitati-ne pe Blogspot

Vizitati-ne pe Facebook

Nu stii care este produsul potrivit pentru tipul tau de afacere? Nu ezita sa ne contactezi, consultanta specializata este intotdeauna gratuita.

tel:       (004)-0744-548761
fax:      (004)-0356-819533
e-mail: office@hdmark.ro

Scule si unelte
Scule si unelte
Magazin online

Dispozitive si Utilaje constructii