Cum cumpar?

 
1.Comanda
 Pentru alegerea produselor dorite, puteti folosi atat meniurile de navigare cat si facilitatea de cautare. Produsele noastre sunt ordonate pe categorii (aparate de masura, laseri pentru constructii, aparate de masura, etc) si sub-categorii (telemetre, detectoare, nivele optice, accesorii, etc.).
 
Pasul 1: Stabilirea comenzii (tipului si cantitatii aparatelor necesare)
- puteti  alege cantitatea de produse dorita si in cazul unor neclaritati / solicitarii de informatii suplimentare puteti  suna sau scrie la numerele sau adresa de e-mail din pagina Contact;
 
Pasul 2: Comanda
- expediati pe adresa de e-mail / numarul de fax din pagina Contact un mesaj cu datele dumneavoastra,  continutul comenzii,  modul de plata acceptat si modul de livrare dorit.
 
Pasul 3: Confirmarea comenzii
- odata plasata comanda, veti fi contactat de catre operatorii nostrii in max. 48 de ore pentru a confirma si stabili detaliile de livrare.
 
 
2. Livrarea
Emailul de confirmare: dupa ce a-ti plasat comanda veti primi un e-mail de confirmare cu produsele comandate si datele.
Contactul telefonic: vei fi contactat telefonic (cumparatorii din Romania) de catre un operator, pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.
Modalitati de livrare: produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea  si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.  Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
Livrare: In cazul platii in avans, prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul H&DMARK Srl.
   In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, H&DMARK Srl va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.
Durata livrarii: este variabila in functie de produsele comandate si de modalitatea de plata si de livrare aleasa. In mod normal durata livrarii variaza intre 5 si 15 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produsului in stoc.
Localitati de livrare: majoritatea produselor pot fi livrate in principalele localitati din tara. Informatii despre localitatile unde facem livrari se pot detalia cu operatorul in momentul confirmarii comenzii si in functie de metoda de livrare aleasa.
Nota!:  In acest moment H&DMARK Srl, livreaza produse doar pe teritoriul Romaniei. 
3. Plata
   Plata se poate face:
-          in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice) la curier (Fan Curier)
-          prin ordin de plata / virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice).
  
   Plata in numerar, se face la livrare, in lei, integral, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

   Plata prin virament bancar se va face in contul:
H&DMARK  SRL
Sediu social:
Timisoara, 300672, str. Circumvalatiunii, nr. 14C, ap.28, jud. Timis

Nr inreg. la Oficiul Registrului Comertului:  J35 / 2581 / 2008
Cod de Inregistrare Fiscala:                             RO 24186343
 
cont:            RO41 WBAN 2511 0000 5850 0447
banca:         INTESA  SANPAOLO ROMANIA S.A. – Timisoara
Nota!:   Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoane juridice, cu valoare mai mare de 5000 Lei, se pot face doar cu ordin de plata

Vizitati-ne pe Blogspot

Vizitati-ne pe Facebook

Nu stii care este produsul potrivit pentru tipul tau de afacere? Nu ezita sa ne contactezi, consultanta specializata este intotdeauna gratuita.

tel:       (004)-0744-548761
fax:      (004)-0356-819533
e-mail: office@hdmark.ro

Scule si unelte
Scule si unelte
Magazin online

Dispozitive si Utilaje constructii